30-dagersbillett

Velg antall soner du skal reise i for å se hva billetten koster med buss eller trikk. Priser fra 3. januar 2022.

Honnørpris gjelder for

  • alle over 67 år
  • personer med norsk uføretrygd
  • blinde og døvblinde


​Ektefelle/samboer/partner registrert i henhold til partnerskapsloven kan løse enkeltbillett med honnørrabatt når dere reiser sammen.

Husk at du må kunne vise at du har rett til rabatt hvis personalet ber om det. Uten gyldig bevis vil du få tilleggsgebyr i en billettkontroll. Uføretrygdede og blinde må vise legitimasjon fra NAV eller Blindeforbundet.

Barnepris gjelder fra 6 år til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis. 

Ved fylte 20 år er du ikke lenger i kategorien barn, og er selv ansvarlig for å endre billett.

Husk at du må kunne vise at du har rett til rabatt hvis personalet ber om det. Uten gyldig bevis vil du få tilleggsgebyr i en billettkontroll.

Studentpris gjelder for elever ved videregående skole og studenter til og med 34 år. Er du student under 20 år lønner det seg å kjøpe barnebillett.

Du må ha gyldig elevbevis fra din videregående skole med semestermerke for gjeldende semester, gyldig norsk studentbevis med semesterkort fra høyere utdannelse, eller ISIC-kort. 

Et gyldig bevis skal ha navn, fødselsdato, studiested og vise hvilket semester det er gyldig for. Et tips er å laste ned appen Student ID fra Google Play eller App Store, eller appen Pocket ID fra Google Play eller App Store.

Voksne fremmedspråklige til og med 34 år som gjennomgår kurset "Norsk med samfunnskunnskap" eller introduksjonsprogrammet for flyktninger får studentrabatt. Gyldig ID og studentbevis med navn, fødselsdato, gyldig semester og bilde med stempel må forevises på forespørsel.

Husk at du må kunne vise at du har rett til rabatt hvis personalet ber om det. Uten gyldig bevis vil du få tilleggsgebyr i en billettkontroll.

Slik fungerer billetten

30-dagersbilletten er gyldig i 30 sammenhengende dager.

Med ungdomsbillett eller periodebillett i kategoriene barn, student eller honnør, kan du reise med nattbuss.

Har du 30-dagersbillett på t:kort er den gyldig fra det tidspunktet du valgte da du kjøpte billetten.

Har du 30-dagersbillett med AtB Mobillett er den gyldig fra det øyeblikket du kjøper billetten.

Du kan kjøpe 30-dagersbillett med appen AtB Mobillett og til ditt t:kort. Finn ut hvordan du kjøper billett.

Ungdomsbillett

Er du mellom 16 og 19 år eller under 16 og kan dokumentere at du går på videregående skole kan du kjøpe ungdomsbillett. Billetten gjelder for reiser med buss, trikk og båt (ikke ferge) i hele Trøndelag. Du kan også bruke billetten på tog i sone A og på nattbuss. Ungdomsbillett er ikke gyldig på flybuss eller andre kommersielle ruter.

Miljøbillett

Miljøbillett utgår fra 3. januar 2022.