Til innhold
AtB ansatte rundt bordet i et stort møterom

Karriere hos oss

Vil du være med og utvikle et enda bedre mobilitetstilbud i Trøndelag? Vi skal gi mennesker muligheter til å skape sine liv og sine historier.

På samme vei for et enda bedre Trøndelag

Vår jobb er å knytte Trøndelag sammen, og til dette trenger vi flere dyktige folk som vil bidra til et enda bedre mobilitetstilbud. Skal vi samme vei?

Ledige stillinger

Skoleskysskonsulent

Som skoleskysskonsulent har du ansvar for administrasjon av skoleskyssberettigede elever i Trøndelag. Vi er avhengig av å ha et utpreget kundeperspektiv fordi vi jobber med saksbehandling og kundeservice ovenfor alle interessenter for skoleskyss i skoleadministrasjonens åpningstid. Seksjonen tilhører avdeling Tilbudsutvikling og mobilitet.

Søk på stillingen

Følg oss gjerne på FINN.no og få varsel når vi publiserer nye stillinger.


Ansattgoder

I AtB vil du jobbe i nyoppussede lokaler midt i Trondheim sentrum. Kantina vår er åpen hver dag der det blir servert varmmat, brødmat og varmmat. Vi avslutter uka med tacofredag! Som ansatt hos oss får du også rabatt på treningssenter. Vi ser viktigheten av at folk skal ha det bra både på jobb og på hjemmebane. Derfor tilrettelegger vi med fleksitid og mulighet for hjemmekontor.