Til innhold
AtB ansatte rundt bordet i et stort møterom

Karriere hos oss

Vil du være med og utvikle et enda bedre mobilitetstilbud i Trøndelag? Vi skal gi mennesker muligheter til å skape sine liv og sine historier.

På samme vei for et enda bedre Trøndelag

Vår jobb er å knytte Trøndelag sammen, og til dette trenger vi flere dyktige folk som vil bidra til et enda bedre mobilitetstilbud. Skal vi samme vei?

Ledige stillinger 

Hittegodsansvarlig

Som hittegodsansvarlig vil du ha ansvar for å håndtere alt av hittegods som blir levert inn av våre operatører. Den viktigste oppgaven er å sikre at våre kunders eiendeler blir ivaretatt på en god måte, samt å yte god service til kunder som henvender seg til oss. 

Søk på stillingen

Leter du etter drømmejobben?

Vi er alltid interessert i å bli kjent med flinke og engasjerte folk. Send oss gjerne en åpen søknad og CV, og fortell oss hvem du er. Kanskje du er den vi trenger her hos oss!

Send oss e-post 


Ansattgoder

I AtB vil du jobbe i nyoppussede lokaler midt i Trondheim sentrum. Kantina vår er åpen hver dag med salatbar, brødmat og varmmat, hvor vi avslutter uka med tacofredag. Vi er opptatt av at folk skal ha det bra både på jobb og på hjemmebane, og tilrettelegger med fleksitid og mulighet for hjemmekontor.