Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjons og drift og strategi og utvikling. Per 01.02.18 er vi 83 ansatte.

Rådgiver billettsystem

Stillingen er tilknyttet seksjon for Systemer som ligger under avdelingen Kommunikasjon og drift. Seksjonen har ansvar for drift og oppfølging av alle systemløsninger ut mot kollektivreisende knyttet til informasjon og billettering. Systemene er en viktig tjeneste for at kollektivreisen skal være velfungerende og forutsigbart for kundene, og det stilles høye krav til oppetid. Les mer og søk på stillingen.

Seksjonsleder teknologi og mobilitetstjenester

Seksjon for Teknologi og mobilitetstjenester er en del av avdeling for strategi og utvikling og har et overordnet ansvar for å utvikle AtBs strategier for teknologiutvikling og gjennomføre utviklingsprosjekter i tråd med denne strategien. I tillegg har seksjonen et ansvar for å følge opp AtBs mål og strategier innen materiell og miljø.

Personen vi søker skal bidra til at AtB gjør gode vurderinger og valg i anskaffelser, særlig innenfor teknologi. Les mer og søk på stillingen.

Vi tilbyr:

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon