Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjon og drift, og strategi og utvikling. 

Vi har for øyeblikket flere ledige stillinger.

Direktør for teknologi og tjenesteutvikling

Vi søker en leder som er kommersielt og samfunnsmessig anlagt, og som evner å anvende IT- og digitaliseringskunnskap til å skape økt verdi for våre kunder. Vi utvikler tjenestetilbudet vårt gjennom å prøve ut nye mobilitetsløsninger, nye billettprodukter, ny teknologi og nye og bærekraftige løsninger for materiell og infrastruktur, samtidig som vi drifter eksisterende løsninger med store krav til kvalitet og stadig videreutvikling. Les mer og søk på stillingen.

Leder digital tjenesteutvikling

Vi ser etter deg som ønsker å ta en ledende rolle i den videre utviklingen av AtBs mobilitetsplattform. Du evner å inspirere andre, se helheten og ta ansvar for å sikre god sammenheng mellom tjenesteutvikling, arkitekturvalg og den daglige driften av samfunnskritiske funksjoner. Les mer og søk på stillingen.

Planlegger fleksibel transport

Vi søker etter en samfunnsengasjert medarbeider i stilling som planlegger, med særlig ansvar for oppfølging og utvikling av tilbudet på fleksibel transport. Du ønsker å bidra til å bygge Trøndelag og å påvirke hverdagen til de som reiser kollektiv hver dag i Trøndelag. Du brenner for, eller er interessert i fremtidens mobilitets- og kollektivløsninger og du har evnen til å inspirere og engasjere andre. Sammen skal vi utvikle og bringe kollektivtrafikken i Trøndelag inn i fremtiden. Les mer og søk på stillingen.

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon