Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjons og drift og strategi og utvikling. Per 01.10.18 er vi 87 ansatte.

Kommunikasjonsrådgiver

En av våre medarbeidere skal ut i permisjon, og AtB søker derfor en kommunikasjonsrådgiver i 100 % vikariat. Du er selvstendig, målbevisst og løsningsorientert person med bakgrunn innen kommunikasjon, og gjerne journalistikk. Du har bred erfaring med praktisk og strategisk kommunikasjonsarbeid, og ønsker å jobbe målrettet med blant annet mediekontakt, produksjon og utvikling av innhold til atb.no og generelt kommunikasjonsarbeid. Les mer om stillingen på finn.no.

Virksomhetsarkitekt digitalisering

Vi ser etter deg som forstår virksomhetens behov og brukernes perspektiver og ønsker å ta et helhetlig ansvar. Du evner å kommunisere arkitekturvalg med beslutningstakere, teknologer og brukere, og trives i skjæringspunktet mellom virksomhetsutvikling og teknologi. Du ønsker å bygge opp en virksomhetsarkitektur som muliggjør digital innovasjon. Les mer om stillingen på finn.no

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon