Ledige stillinger

Vil du være med og skape et enda bedre kollektivtilbud i Trøndelag? 

Vi utfører varierte, spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. I AtB jobber vi med økonomi og administrasjon, rutetilbud og infrastruktur, kommunikasjons og drift og strategi og utvikling. Per 01.10.18 er vi 87 ansatte.

Planlegger

Seksjon Ruteplan by tilhører avdeling Rutetilbud og infrastruktur. På en vanlig hverdag gjennomføres det godt over 130.000 kollektivreiser i Trøndelag. Seksjonen skal sikre at det samlede rutetilbudet for by er kundevennlig, kostnadseffektivt, helhetlig og forutsigbart. 

Stillingen inngår i teamet som har ansvar for ruteplanleggingen av alle bussruter i Stor-Trondheim, og har ansvar for kart og kartløsninger. Videre skal vedkommende bidra i utviklingen av planverktøy og ha dialog med både operatører og offentlige myndigheter. Les mer om stillingen på finn.no.

Markedskonsulent

AtB søker deg som er markedskonsulent med noen års erfaring. Du er selvstendig, målbevisst og løsningsorientert person med erfaring innen markedsføringsfaget. Du har stor interesse og erfaring med markedskommunikasjon og merkevarebygging mot forbrukere. Du har erfaring med et eller flere av følgende områder; markedsføring, markedskommunikasjon, kampanjeplanlegging og kampanjegjennomføring. Les mer om stillingen på finn.no.

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige lønnsvilkår
  • fleksibel arbeidstid
  • gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • godt arbeidsmiljø i trivelige kontorlokaler sentralt i Trondheim

Jobbe som sjåfør eller mannskap?

Dersom du ønsker å søke jobb som sjåfør eller mannskap kan du ta kontakt med våre operatører.

Relatert informasjon