Klippekort for buss og trikk

Reiser du av og til? Da kan du kjøpe klippekort - 10 enkeltbilletter du kjøper på en gang og bruker når du trenger de.

Er du vant til å fylle på et beløp på ditt t:kort for å gjennomføre flere enkeltreiser (autoreise/verdi)? Det er erstattet med kjøp av klippekort - 10 enkeltbilletter som kjøpes på en gang. Kjøp klippekort i nettbutikken og hos AtB kundesenter. Du skal bruke det samme t:kort som du har fra før. Har du ikke t:kort fra før, kan du bestille og få det tilsendt i posten gratis.

LES MER: Slik bruker du nettbutikken

Slik bruker du klippekortet

Når du skal lese av t:kortet etter at du har kjøpt deg et nytt klippekort må du holde det inntil kortleseren lenger enn du er vant til.

Lese av t:kort om bord

Når du leser av t:kort på kortleseren vil du få et lydsignal som bekrefter at kortet leses. Sjåføren vil se at du har klippekort og starte en enkeltbillett. Hold kortet inntil frem til sjåføren bekrefter at du har billett. Følg med på hvor mange enkeltbilletter du har igjen ved å logge inn i nettbutikken eller spørre sjåføren.

I en periode kan du oppleve at kortlesere om bord avviser t:kortet ditt. Ta det med ro – du kan trygt reise og ved en billettkontroll vil kontrolløren se om du har gyldig billett.

Lese av t:kort på metrostasjon

Hold t:kort inntil kortleseren. Vent på lydsignal og bilde som viser at billett er OK og hvor mange enkeltbilletter du har igjen.

Vi oppgraderer!

AtB går gradvis over til en ny kundeportal for både reise- og sanntidsinfo og kjøp av billett. Vi er i gang med å samle de ulike tjenestene og gjøre det enklere for deg som kunde. Lansering av den nye appen er en del av dette.

LES MER: Vi oppgraderer!