Enkeltbilletten i sone A utvides

Gladnyhet til deg som reiser i sone A - Trondheim, Melhus, Malvik, Stjørdal og Skaun! Reis så mye du vil i tre timer med en enkeltbillett kjøpt lørdag, søndag, helligdager og etter kl. 18 på hverdager.

Fra mandag 16. mai kan du reise enda mer på én enkeltbillett i sone A! Da utvides nemlig enkeltbilletten til å vare i hele tre timer når den er kjøpt eller startet etter kl. 18 på hverdager eller hele lørdag, søndag og helligdager. 

Enkeltbillett = 3 timer etter kl 18 i sone A

Bruk enkeltbilletten din på buss, trikk, tog og fleksibel transport - tilbudet gjelder både på bylinjer, regionlinjer, tog og fleksibel transport i hele sone A. Billetten må være gyldig før du går om bord, men det går fint om den går ut i løpet av reisen.

Med en billett som er gyldig i hele tre timer kan du fint rekke små ærend eller fritidsaktiviteter på én og samme billett. 

Skal du ta med familien på bytur, til marka, på kino eller til tante i helga? Spar penger ved å reise kollektivt med familiehelg. For eksempel kan en familie med to voksne og fire barn reise til og fra helgens hygge for bare 82 kroner. DET er billig det!

Sone A

Billettsone A inkluderer Trondheim, Melhus, Malvik, Stjørdal og Skaun. Det betyr at du kan reise både langt og lenge for 42 kroner for voksen eller 21 kroner for barn eller honnør. Om reisen starter eller slutter utenfor sone A må du huske å kjøpe billett for riktige soner. Utvidet gyldighet på enkeltbillett gjelder kun i sone A. Se sonekart.

Kjøp billett

Du kan kjøpe enkeltbillett på flere måter:

  • AtB Mobillett
  • Appen AtB
  • SMS-billett
  • Klippekort på reisekortet t:kort
  • Utsalgssteder
  • Billettautomater
  • Om bord

LES MER: Slik kjøper du billett

Bakgrunn

Gjennom Byvekstavtalen har staten gitt Miljøpakken 500 millioner kroner ekstra for å redusere prisene på kollektivtrafikken frem til 2030.

Miljøpakken er et samarbeid mellom Trondheim, Stjørdal, Malvik og Melhus kommune, Trøndelag fylkeskommune, Statsforvalteren i Trøndelag, Statens vegvesen og Jernbanedirektoratet.