nok
t:kort

Alt om t:kort

t:kort er et elektronisk reisekort for alle som reiser kollektivt i Trøndelag. Det er enklest, rimeligst og mest effektivt.

Med t:kort har du alltid billetten i lomma, påstigningen går raskere og det er rimeligere enn å kjøpe billetten om bord.

Du kan bruke samme kort på både buss, trikk, båt, ferge og tog*. Det er reiseproduktet du legger inn i t:kortet som avgjør hvor det er gyldig.

Du bestiller t:kort her eller på ett av våre AtB kundesenter. 

Fyll på reiseprodukt

Før du kan ta kortet i bruk, må du legge inn ønsket reiseprodukt. Du kan enten fylle på ditt t:kort via vår nettbutikk eller på AtB kundesenter, og du kan legge til flere produkt i samme t:kort. Produkter som ikke er tilgjengelig i nettbutikken kan også fylles på om bord i regionbusser, men ikke i de grønne bybussene.

Slik brukes t:kort

Du må ha gyldig reiseprodukt lagt inn i kortet på forhånd. Kortet aktiveres når du fører det over en kortleser ombord i bussen/trikken/båten eller gir det til billettør. Du får bekreftelse på gyldig billett på kortleseren. Du som kunde er selv ansvarlig for å ha riktig billett for den kundekategorien du tilhører (barn/voksen/honnør/student/ungdom). Aldersgrenser og vilkår for de ulike kategoriene.

*t:kort på lokaltog mellom Ler og Hommelvik med periode Stor-Trondheim.