nok
t:kort

Alt om t:kort

t:kort er et elektronisk reisekort for alle som reiser kollektivt i Trøndelag. Det er enklest, rimeligst og mest effektivt.

Med t:kort har du alltid billetten i lomma, påstigningen går raskere og det er rimeligere enn å kjøpe billetten om bord.

Du kan bruke samme kort på alle kollektivmidler, buss, trikk,  båt, tog (gjelder t:kort periode i Stor-Trondheim, strekningen Ler-Hommelvik).

Du bestiller t:kort her eller på ett av våre AtB kundesenter. 

Fyll på reiseprodukt

Før du kan ta kortet i bruk, må du fylle det med billettyper. Du velger selv hvilke billettyper du fyller det med. Du kan enten fylle på ditt t:kort via vår nettbutikk eller på AtB kundesenter. Du kan legge til flere produkt i samme t:kort.

Slik brukes t:kort

Du må ha gyldig billett lagt inn i kortet på forhånd. Kortet aktiveres når du fører det over en kortleser ombord i bussen/trikken/båten. Du får bekreftelse på gyldig billett på kortleseren. Dersom du har fylt verdi på kortet, kan du betale enkeltbillett med ditt t:kort. Du som kunde er selv ansvarlig for å ha riktig billett i forhold til den kundekategorien du tilhører (barn/voksen/honnør/student/ungdom). Aldersgrenser og vilkår for de ulike kategoriene finner du her.

Les mer om t:kort på tog.