Billetter for elever uten fri skoleskyss

Alle kan reise med skole- og lokallinjene, og elever kan fint bli med venner hjem fra skolen. Elever uten fri skoleskyss kjøper ordinær billett, og barnebillett gjelder fra 6 til og med 19 år. Barn under 6 år reiser gratis.

AtB-appen

Med AtB-appen kan du både kjøpe billett og bruke reiseplanlegger. Eleven kan betale med Vipps eller bankkort som kan lagres i appen.

SMS

Send kodeord BARN til 2027 for reise i én sone. SMS-billetten kan brukes på buss i hele Trøndelag, i tillegg til trikk og tog i sone A. Den er kun gyldig på den telefonen den er kjøpt med, og kan ikke videresendes. Billetten er gyldig fra kjøpstidspunktet.

Om bord

Eleven kan kjøpe billett om bord med kort eller kontant på alle skole- og lokallinjer. Billett som kjøpes med kontanter koster med enn ved kjøp på mobil eller med kort.

t:kort

Reisekortet t:kort kan brukes av alle, og du kan velge mellom periodebillett og klippekort.

Periodebillett

Eleven kan kjøpe t:kort med periode på 7, 30, 60, 90 eller 180 dager. Kjøp t:kort i nettbutikken eller i AtB kundesenter. Dersom eleven ikke har t:kort fra før, fås det tilsendt i posten. 

Klippekort

Et klippekort er et t:kort med 10 enkeltbilletter. Eleven leser av kortet på kortleser ved sjåføren, og ett klipp trekkes fra kortet. Klippekort kjøpes i nettbutikken eller i AtB kundesenter. Dersom eleven ikke har t:kort fra før, fås det tilsendt i posten.

LES MER: Flere billettalternativer