Trondheim Bysykkel

HJH_logo_sorthvitt_uskygge

Bysykkel er en kjapp, enkel og miljøvennlig måte å komme seg rundt i Trondheim. 

Trondheim Bysykkel er en sykkeldelingstjeneste, med ca 750 sykler og 68 stasjoner strategisk plassert rundt om i Trondheim. De fleste bruker tjenesten som et supplement til egen sykkel og offentlig transport, eller bare som en morsom måte å oppleve byen på.

Leietid inkludert i prisen: 60 minutter.

Anleggets åpningstider: 06:00-24:00.

Sesong: 1. april til 1. desember.             

Trondheim Bysykkel og HjemJobbHjem

Som ansatt i en HjemJobbHjem bedrift kan du for kun 149,-, sykle så mye du vil i opptil 60 minutter av gangen, mellom 1. april og helt frem til 1. desember. Det er 61 øre dagen om du sykler hver dag hele sesongen! Ingen oppstartkostnad, ta så mange turer du vil, for sesongpasset ditt er alltid tilgjengelig i appen. 

Kom i gang

Kjøp abonnement gjennom linken du har fått fra din bedrift

Last deretter ned appen Trondheim Bysykkel.

Finn en sykkel:

Åpne appen og finn nærmeste stasjon med ledig sykkel. Trykk på “Lås opp” når du står ved stasjonen. Du får beskjed om hvilken sykkel som er din.

Sykle i vei:

Du kan sykle så mye du vil, inntil 60 minutter av gangen. Appen passer på tiden. Ved å legge til et betalingskort kan du beholde sykkelen lengre for 15 kr per kvarter.

Finn en stasjon:

Du kan sette sykkelen tilbake i hvilken stasjon du vil, hele døgnet. Når du sykler, viser appen stasjoner rundt deg med ledige stativer.

Lås sykkelen:

Før sykkelen inn i stasjonen til den er låst. Frontlyset på sykkelen skal lyse grønt, og sykkelen vil spille av en lyd som bekreftelse. Sjekk alltid for bekreftelse i appen på at sykkelen er levert før du går fra stasjonen.

 

Kundeservice

Dersom du opplever problemer, kan du ta kontakt med kundeservice enten gjennom chatten i appen, nettsiden, på Facebook eller epost: post@trondheimbysykkel.no. Du kan også ringe mellom 07 og 23 på telefon 948 58 825.

Er det skade eller mangler på sykkelen, meldes dette direkte i appen når sykkelen er levert. Trykk på “Meld skade”.

Om Trondheim Bysykkel

Trondheim kommune lanserte et nytt bysykkelsystem våren 2018 på oppdrag fra Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og Statens vegvesen.

Bysykkelordningen er et samarbeid mellom Trondheim Kommune og Clear Channel Norway AS.