Trives du bak rattet?

Tide og Vy trenger flere bussjåfører. Sjåføryrket er sosialt, fleksibelt og har et betydningsfullt oppdrag. Har du lyst på Trøndelags viktigste jobb?

Publisert / endret: 06.09.2023

Ansvar for verdifull last

Som bussjåfør frakter du barn, ungdom, voksne og eldre. Skoleelever, pendlere, svaksynte, kinogjengere og småbarnsfamilier. Med deg har du mennesker som er avhengige av bussen for å få hverdagen til å gå rundt.

Blir du glad av å yte god service, liker ansvar og trives bak rattet, kan bussjåføryrket være midt i blinken for deg! Fra sjåførsetet har du kontor med panoramautsikt – mot alt det Trondheim og Trøndelag har å by på.

Tide

Tide ser etter deg som setter god service høyt i arbeidshverdagen. Sammen med sjåførene leverer de høy kvalitet med fokus på gode reiseopplevelser.

Bli sjåfør hos Tide

Vy

Vy ønsker seg nye kolleger! Kundeglede, ansvarlighet og samspill er verdier som er svært viktige for Vy og deres sjåfører.

Bli sjåfør hos Vy

Viktig samfunnsoppgave

Sjåføryrket er en viktig og samfunnskritisk oppgave. Det innebærer et stort ansvar og har stor betydning og mange menneskers hverdagsliv. Både passasjerer og andre i trafikken stoler på bussjåføren.

En god bussjåfør sikrer at de reisende kommer seg dit de skal og til rett tid på en trygg og forsvarlig måte. Det kan være til og fra arbeidsplassen, skolen, butikken, fritidsaktiviteter og lignende. 

AtBs operatører

Våre operatører kjører på vegne av AtB, og er våre viktigste samarbeidspartnere. Sammen med Sammen sørger vi for at du som kunde kommer deg fra A til B.

LES MER: Våre operatører