Viktig melding

Finn ut hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Reisekortet t:kort

Buss og trikk

For å bruke t:kort leser du av kortet på kortleser på metrostasjon i Trondheimsområdet, da t:kort ikke kan leses av om bord grunnet smittevernhensyn. 

Hurtigbåt og ferje

Nå kan du bruke t:kort på hurtigbåt og ferje som før.

Bestill t:kort

Bestill gratis t:kort i posten. Du kan også kjøpe kortet for 50 kroner på AtB kundesenter.

Fyll på t:kort

Fyll på og betal i nettbutikk for t:kort eller på AtB kundesenter.

Fyll på og betal i nettbutikk for t:kort, på AtB kundesenter eller hos sjåfør eller mannskap i områder som ikke dekkes av nettbutikk. 

Reis

Sørg for å ha gyldig billett. God tur!

Slik sørger du for å ha gyldig billett

Periodebillett

  • Har du kjøpt periodebillett i nettbutikken vil den nye perioden starte opp på den datoen du valgte da du kjøpte billetten. For at billetten skal legges inn i t:kortet må du lese av t:kort på en kortleser når du har kjøpt en ny billett. Da vil du se hvor mange dager du har igjen. Har du en periodebillett i ditt t:kort fra før vil du se antall dager på den aktive perioden, og din nye periode starter på datoen du valgte i nettbutikken.
  • Har du kjøpt periodebillett på AtB kundesenter vil den nye perioden starte første gang du leser av t:kortet på en kortleser. Da vil du se hvor mange dager du har igjen. Har du en periodebillett i ditt t:kort fra før vil du se antall dager på den aktive perioden, og du må lese av t:kort på nytt etter at den gamle periodebilletten er brukt opp for å starte opp din nye periode og ha gyldig billett.

Enkeltbillett (autoreise verdi)

  • Har du t:kort med autoreise verdi må du lese av t:kortet ditt ved hver reise slik at det trekkes en billett. Da ser du samtidig saldo.

Mer informasjon om t:kort

Finn priser