Bestillingstransport i Trondheim

Vi tilbyr trygg og tilrettelagt transport til deg som er 67 år og eldre. Dette skal hjelpe deg som har utfordringer med å bruke det ordinære busstilbudet. 

Dette er bestillingstransport i Trondheim

Vi ønsker å bidra til at flere eldre får mulighet til å delta på aktiviteter, være sosial, dra på handletur, og gjøre andre ærender uten å måtte være avhengige av andre. Tilbudet kan brukes fra fylte 67 år.

Merk: Bestillingstransport erstatter ikke Pasientreiser. Vi oppfordrer alle med rett til Pasientreiser om å benytte det til legetimer og behandling, slik at du ikke opptar plassen til de som ikke den muligheten.

Trygg transport

Vi er opptatt av at du føler deg trygg når du reiser. Og du skal oppleve god service hele veien.

Service

Du kan stole på at du får god service og hjelp når du reiser. Sjåførene bistår om du trenger hjelp til å komme inn og ut av bilen, og bærehjelp til døra hvis du har varer. Du får også hjelp til å kjøpe billett hvis du ønsker det.

Bilene

Bilene som kjører bestillingstransport er oransje og godt merket med AtB-logo. De har plass til åtte passasjerer totalt, én rullestolplass, og er tilrettelagt for rullator og andre hjelpemidler.

illustrasjon-bestillingstransport

Sjåførene

Alle sjåførene fra TrønderTaxi er svært godt kjent i hele Trondheim kommune, og de har alltid på seg uniform og ID-kort. TrønderTaxi prøver så langt det lar seg gjøre å bruke faste sjåfører, slik at du møter kjente ansikter når du skal reise. De gjennomfører årlig førstehjelpskurs, er sertifiserte «Livsgledesjåfører», og er kurset i «demensvennlig samfunn». 

Informasjon du kan printe

Du kan selv printe ut informasjon om bestillingstransport til deg selv, eller til andre:

Last ned og print ut (PDF, 5MB)

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 02867, chat med oss på atb.no, eller send inn kontaktskjema.

Vi ønsker deg en fin reise.