Sticos applauderer ansatte som prøver vintersykling

Selskapet tilrettelegger for at flere ansatte kan reise kollektivt, sykle eller gå til jobb hele året gjennom.

Motiverende ordning

Sticos har gjort kompliserte regelverk enkelt og forståelig i over 30 år. Fagsystemer innen regnskap, lønn og personal er deres spesialitet. Nå skal de gjøre det enklere for sine ansatte å velge mer miljøvennlige reisealternativ, noe som krever gode ordninger som motiverer og som skaper mestringsfølelse. Deltagelse i HjemJobbHjem-ordningen til Miljøpakken og AtB ble derfor en selvfølge!
 

ATTRAKTIVT: Sticos tok selv kontakt for å bli med i HjemJobbHjem og tror at fordelene blir tatt godt imot av bedriftens ansatte. (f.v.) Hans Olav Sekkeseter, Espen Sjøvoll, Erik Jullumstrø (HR-sjef og kontaktperson for HJH) og Kristin Girske Lauritsen (Mobilitetsrådgiver i Miljøpakken).

Tar samfunnsansvar

Sticos ble grunnlagt i 1983 og har i dag over 100 ansatte. Selskapet er sertifisert Miljøfyrtårn og spesielt opptatt av både arbeidsmiljø og miljøet rundt seg. De tar bevisste valg som gjør arbeidsplassen enda mer bærekraftig og rustet for en grønnere fremtid. 

Sticos har et aktivt bedriftsidrettslag, tilrettelagt trening med veileder på arbeidsplassen, en god sykkelkultur på sommerhalvåret og organiserer årlig sykkelservice for å nevne noe. 

Nylig flyttet de fra Lade til Leangen med påfølgende innskrenking i gratis parkeringsplasser. 

- Vi har totalt 50 parkeringsplasser fordelt på 120 ansatte. Før vi flyttet var parkering gratis. Nå koster parkeringen 1000,- per måned. 

Sykling med piggdekk

Sticos applauderer at flere ansatte tester ut vintersykling. Det høres kanskje dristig ut å sykle på glatten, men med piggdekk har sykkelen godt feste til underlaget. HjemJobbHjem legger til rette for at så mange som mulig får teste vintersykling og et utvalg av ansatte får piggdekk montert på sykkelen til en rabattert pris. 

Fordelene i HjemJobbHjem-ordningen kompletterer de eksisterende tiltakene Sticos gjennomfører. De håper det totale tilbudet vil bidra til en økt miljøbevisstheten i selskapet og en enda mer aktiv bedriftskultur.

Vil du vite mer om HjemJobbHjem i Trondheim?
Kontakt hjemjobbhjem@trondheim.kommune.no for mer informasjon.

LES MER: Sjekk om din bedrift kan bli med i HjemJobbHjem