Vi vil vite hva DU mener

Bli med og påvirke kollektivtilbudet i Trøndelag! Vi trenger din hjelp, og nå har du muligheten til å si din mening i vårt nye kundepanel.

Publisert / endret: 24.08.2023

Dine råd og synspunkter

Vi jobber hver dag for å gi et best mulig kollektivtilbud og tjenester i Trøndelag, derfor ønsker vi innspill og tilbakemeldinger fra nettopp deg. Som deltaker i kundepanelet blir du en viktig rådgiver som vil få påvirkning på morgendagens og fremtidens tilbud og tjenester fra oss i AtB.

Hvem er du?

Bor eller jobber du i Trøndelag og er over 15 år? Da vil vi ha deg med på laget! Vi søker arbeidspendlere, småbarnsfamilier, studenter, de som reiser mye, lite og ikke i det hele tatt. Vi ønsker deg velkommen inn i vårt kundepanel, uansett livssituasjon.

Slik melder du deg på

Du bestemmer selv hvor mye du vil delta og det er selvfølgelig gratis. Du får innlogging per e-post til panelets nettside, og du kan når som helst melde deg ut av panelet.

Meld deg på her

Delta på aktiviteter

Du får beskjed på e-post straks det legges ut nye aktiviteter vi ønsker hjelpen din til. Vi bruker ulike metoder ut fra hvilke tema vi ønsker innsikt i, blant annet:

  • Spørreskjema 
  • Brukertester
  • Agentoppdrag
  • Digitale intervjuer
  • Diskusjoner og gruppechat

Eksempler på aktiviteter

Det kan være brukertester av funksjoner i AtB-appen eller tekster og bilder i reklamekampanjer, spørreskjema om reisevaner, digitale diskusjoner med andre paneldeltakere om konkrete temaer, og større oppgaver som å skrive reisedagbok eller teste ulike reiseruter.

Premier

Vi trekker vinnere av universalgavekort for hver aktivitet blant alle som deltar. På mer tidkrevende aktiviteter får alle som deltar et gavekort som premie.

 

Samarbeid med Opinion

Det er analysebyrået Opinion som gjennomfører og administrerer aktiviteter i AtBs kundepanel. Det er kun Opinion som har tilgang på de personlige opplysningene dine, og du er helt anonym overfor AtB.