Ta vare på sykkelen din med AtB SykkelSafe

På Melhus skysstasjon og Steinkjer stasjon kan du trygt og tørt parkere sykkelen og utstyret ditt i en av våre sykkelskap.

Trygg sykkelparkering

Med AtB SykkelSafe kan du være trygg på at sykkelen din blir tatt vare på mens du er på jobb, skal ta bussen eller har andre ærend. Du får en egen sykkelboks med en solid dør og bestilling via appen Bikley. Du har også god plass til klær, hjelm og annet utstyr.

Enkel i bruk

Last ned appen Bikley og registrer deg som bruker. Du kan reservere boksen i opptil én time før du ankommer. Da er du sikker på at du har plass til sykkelen din. Bruk av SykkelSafe er gratis de 4 første timene, deretter 20 kr per døgn.

1. Velg lokasjon og reserver

I appen Bikley finner du alle sykkelskap i kart. Tallet på kartet angir antall ledige sykkelskap på hver lokasjon. Klikk på sykkelikonet og "Reserver". Du har nå reservert et skap og må parkere sykkelen din i løpet av én time.

2. Lås opp døren og parker sykkelen

Trykk på lås opp-knappen i appen når du står ved siden av skapet, bekreft ved å trykke på sykkel-ikonet på låsen og vent til det lyser.

3. Rygg inn sykkelen og lukk døra

Parker sykkelen din og pass på at døra er lukker ordentlig. Klær og hjelm kan henges på innsiden av døra. Merk at låsen på døren er åpen i 10 sekunder om gangen. Du kan låse opp skapet så mange ganger du du vil så lenge du har aktiv parkering.

4. Hent sykkelen

Åpne døra ved hjelp av appen, ta ut sykkelen og lukk døra ordentlig. Avslutt parkeringen i appen. 

AtB SykkelSafe på Melhus

Ved Melhus skysstasjon finner du fire sykkelskap. Her kan du parkere trygt når du skal på jobb eller gjøre ærend i sentrum, eller reise til Trondheim eller sørover med buss.

AtB SykkelSafe på Steinkjer

På Steinkjer stasjon finner du fire sykkelskap. Her kan du parkere trygt når du skal på jobb eller gjøre ærend i sentrum, reise med tog eller buss.