Kan jeg fylle på mer på min AtB Mobillett konto?

Nei, siste sjanse for å fylle på penger og kjøp av periodebillett var 3. april 2024. Har du penger til overs må du søke refusjon. Mobillett konto vil per dags dato ikke videreføres. Tilknyttet bruker er erstattet med funksjonen Kjøp til andre som lar deg sende billetter til personer uten egne betalingsmidler.

 • Nei, aktiv billett forsvinner ikke. Alle billetter som er aktive er gyldige til de utløper. Det betyr at du som har en aktiv periodebillett i den grønne AtB Mobillett-appen skal fortsette å bruke denne helt til den utløper på dato og ikke er gyldig lenger.

  Appen vil fungere så lenge du har en aktiv billett, men vi slutter å selge nye billetter i appen.

  Når periodebilletten din utløper, må du bytte til den grå AtB-appen eller t:kort. Se alle måter å kjøpe billett på

 • Vi vet at flere liker å bruke Mobillett konto når noen mangler egne betalingsmidler. Derfor har vi nå en helt ny funksjon som lar deg kjøpe billetter til andre i den grå AtB-appen. Det gjelder både enkeltbilletter, klippekort og periodebilletter. Husk! Begge må ha siste versjon av AtB-appen.

  Tips: Ved å bruke «Kjøp til andre» sammen med klippekort, kan barna aktivere billetten selv når de trenger den. Dette sparer deg for å måtte kjøpe og sende nye billetter for hver reise.

  Illustrasjon av Kjøp til andre-funksjon i AtB-appen

 • Det er fordi AtB Mobillett-appen er avviklet og ikke lenger kan brukes til billettkjøp.

  I den nye AtB-appen får du både reiseinformasjon og billettkjøp. Vi utvikler også den nye appen selv, noe som betyr at vi hele tiden kan oppdatere den og legge til nye funksjoner for å gjøre reiseopplevelsen din stadig bedre.

 • Vi får ikke til å slette appen fra telefonen din, men du vil ikke lenger kunne kjøpe billetter med AtB Mobillett fra og med 1. mai. Ungdomsbilletten og HjemJobbHjem-billetten vil imidlertid være tilgjengelig fram til 1. juli med siste salgsdag 30. juni. Alle billetter likevel tilgjengelig i AtB-appen nå, og du kan bytte.

   

  Disse datoene gjelder:

  3. april

  • Siste sjanse for å kjøpe periodebilletter i AtB Mobillett-appen. 

  • Siste sjanse for påfylling av penger på AtB Mobillett konto i AtB Mobillett-appen. 

  30. april

  • Siste sjanse for å kjøpe enkeltbilletter i AtB Mobillett-appen.

  1. mai

  • Appen vil ikke lenger fungere til å kjøpe billetter. 

  30. juni

  • Appen vil ikke lenger fungere til å kjøpe HjemJobbHjem-billett og Ungdomsbillett
 • Den grå AtB-appen skal erstatte den grønne AtB Mobillett-appen. Billettkjøp skal være trygt, sikkert og enkelt, og det tar tid å få på plass alle de ulike billettene i den nye appen og utvikle det kompliserte systemet som må ligge bak. Derfor har vi i en overgangsfase to apper. AtB Mobillett-appen vil avvikles når alle billettene kan kjøpes i AtB-appen.

 • AtB Mobillett og den nye appen AtB er to helt adskilte systemer og kan ikke kobles sammen. Det er derfor ikke mulig å flytte over billetter eller reisekontopenger fra AtB Mobillett til den nye appen. Vi anbefaler at du bruker opp eventuelle billetter i AtB Mobillett før du går over til ny løsning. 

  Om du har igjen en saldo på din AtB Mobillett konto, kan du søke om refusjon.