grønn atb logo

AtB Mobillett

AtB Mobillett-appen er i hovedsak avviklet. Hvis du reiser med buss, trikk, tog eller hurtigbåt må du bytte til den grå AtB-appen.

Billetter i AtB Mobillett-appen

Siste salgsdag for periodebilletter var 3. april. Siste salgsdag for enkeltbilletter var 30. april. Siste salgsdag for Ungdomsbilletten og HjemJobbHjem-billetten er 30. juniBegge billettkategoriene er forøvrig tilgjengelig i AtB-appen allerede, og du kan bytte nå. 

Betaling

I AtB Mobillett-appen kan du betale med telefonregning, Vipps eller bankkort.

 • Billett må kjøpes og være gyldig før du går om bord, og sørg for å ha strøm på mobilen.

  Du trenger ikke vise frem billetten på de grønne bybussene og trikk i Trondheimsområdet. Utenfor Trondheimsområdet viser du billetten til sjåføren når du går om bord. 

  Varighet på billetten

  Billetten starter idet du kjøper den.

  Enkeltbillett for buss er gyldig i én time og 30 minutter for én sone.  Billett for to soner er gyldig i to timer. Billett for tre eller flere soner er gyldig i minst fire timer og 30 minutter. Kjøper du billett for sone A etter kl. 18 på hverdager eller hele lørdag, søndag og helligdager er den gyldig i tre timer. 

  Enkeltbillett er gyldig i fire timer for hurtigbåt og ferge. 

  Gyldighet

  I appen AtB Mobillett kan du kjøpe billett for buss, trikk, enkeltbillett på tog innenfor sone A, hurtigbåt og ferge unntatt rute 870 Brekstad – Valset og 880 Flakk – Rørvik. Du kan ikke bruke AtB Mobillett på flybussen.

Se vilkår for AtB Mobillett.

Ofte stilte spørsmål

Relatert informasjon