Trude og Viktor ble utfordret av HjemJobbHjem

Trude og Viktor var to av de tre heldige som ble trukket ut. De jobber alle i en HjemJobbHjem-bedrift. 

En uke med buss 

Hadde det fristet å få teste buss gratis i én uke? Tidligere i år trakk vi ut tre personer som fikk den muligheten. Trude og Viktor var to av de tre heldige som ble trukket ut. De jobber alle i en HjemJobbHjem-bedrift. Til vanlig reiser de med bil for å komme seg fra A til B. Under kan du lese om erfaringene til Trude og Viktor som ferske passasjerer på buss. 

Trude (St. Olavs Hospital)  

– Det funker bra å ta buss, sier Trude. 

Trude stiller godt forberedt når hun skal ta bussen. Hun finner først ut av når bussen går, og finner ut at den går ofte. Da hun ankommer holdeplassen venter hun i noen minutter, og bussen ankommer til rutetid. Det er lite folk på bussen, og atmosfæren oppleves som stille og rolig. Trude setter seg ned i setet og nyter utsikten. 

Trude gjør ikke som alle andre. Hun har lagt ned telefonen i veska, og nyter stillheten og det fine været. 

Trude konkluderer med at det funker bra å ta buss. Det er ikke noe stress. 

Viktor (Nidaros DPS, avd. østmarka)

– HjemJobbHjem er en genial ordning, sier Viktor. 

Viktor synes at det var spennende å utforske hvordan det er å pendle til jobb med buss. Han jobber på Østmarka, og kan ta linje 13 direkte fra der han bor til og fra jobb. Akkurat som Trude stiller Viktor forberedt når han skal ta bussen. Han sjekker AtB-appen og planlegger reisen ut fra den. Viktor kommer tidsnok til bussen og poengterer at det er varmt og behagelig inne i bussen. De aller fleste av passasjerene som sitter på bussen, har satt i ørepluggene, og det er helt stille. Ingen snakker med hverandre. 

Etter en uke med bussreise har Viktor funnet ut at det å høre på lydbok passer perfekt med kollektivreisen. Viktor konkluderer med at det er komfortabelt å reise med buss, og slenger på at HjemJobbHjem er en genial ordning. 

LES MER: Fordeler som HjemJobbHjem-bedrift.