Teknologibedrift satser på miljøvennlige reiser

Maritime Robotics er høstens første HjemJobbHjem-bedrift og ser frem til å komme i gang med bærekraftige løsninger på bedriftens vekst.

Satser på innovasjon

I maritime omgivelser på Brattørkaia holder teknologibedriften Maritime Robotics til. De er ledende på utvikling av innovative produkter som gjør datainnhenting mulig både fra luft og under vann med autonome fartøyer. De tror at maritime operasjoner i fremtiden er ubemannet, og at innovasjon innen automasjon gir mange spennende muligheter. 
 

MOTIVERENDE: Caio Swan de Freitas og Runar André Olsen i Maritime Robotics tror HjemJobbHjem-ordningen vil gi motivasjon til å skape varige endringer i bedriften.

Miljøbevisst bedriftskultur

Maritime Robotics er i vekst, og de 26 ansatte skal snart bli flere. De ønsker å bygge en miljøbevisst bedriftskultur som en del av selskapets historie og identitet. Bilparkering er blitt et naturlig tema i takt med veksten, og på sikt vil det bli utfordrende å huse trafikken hvis all utbygging på Brattøra skal ha parkeringsplasser. De ønsker å etablere en mer bærekraftig, miljøvennlig og praktisk gjennomførbar ordning. Med de tiltakene Miljøpakken og AtB tilbyr gjennom HjemJobbHjem, håper de at ansatte oppdager nye reisemuligheter ved å kombinere kollektiv, sykkel og gange.

Brattørkaia Sykkel som nærmeste nabo

Maritime Robotics har Brattørkaia Sykkel som nærmeste nabo. De gjennomfører sykkelservice og sørger for ingen sløve bremser og slappe vaiere som hindrer de ansatte i å sette seg på sykkelen. Når vinteren melder sin ankomst skifter de til piggdekk for de ansatte som ønsker å prøve vintersykling.

HjemJobbHjem tilbyr:

  • Kollektivbillett til 625,- per måned
  • Gode avtaler for kjøp av elsykkel
  • Gratis sykkelservice
  • Lån av elsykler
  • Spesialavtale for bysykkel
  • Aktivitetskampanjer med premier, m.m.

Vil du vite mer om HjemJobbHjem i Trondheim?
Kontakt hjemjobbhjem@trondheim.kommune.no for mer informasjon.

 

LES MER: Sjekk om din bedrift kan bli med i HjemJobbHjem