Person med hvit hjelm, hvit topp og ryggsekk

Bli en lederstjerne

Vi legger til rette for bedriftsledere som vil ta det første steget inn i det grønne skiftet. Med HjemJobbHjem får du friskere og gladere arbeidstakere. Samtidig styrker du bedriftens omdømme og klimaregnskap.

Publisert / endret: 03.06.2024

Et populært tiltak blant bedriftsledere i Trondheim

Mange sentrale bedrifter i Trondheim har allerede tatt steget. De går, busser og sykler til og fra jobb. Flere fremtredende bedrifter i regionen har tatt i bruk HjemJobbHjem, og melder om sprekere ansatte og en mer aktiv hverdag. BDO, Sticos, Maritime Robotics og Britannia er blant mange bedrifter som gjennom HjemJobbHjem har tilbudt sine ansatte lån av el-sykler, sykkelservice, aktivitetskampanjer og billigere bussbillett!

 

Selvfølgelig kan du bli en leder(stjerne)! Med HjemJobbHjem er din bedrift med på det grønne skiftet - og får spreke, smilende ansatte med på kjøpet. Reise, nyte, smil! 

 

Dette får en leder(stjerne) gjennom HjemJobbHjem:

  1. Rådgivning
  2. Tilgang på el-sykler 
  3. Rimeligere mobilitetstilbud
  4. Sykkelservice
  5. Hjelp til å motivere ansatte
  6. Hjelp til å styrke bedriftens omdømme

Mange fordeler for deg og dine ansatte

HjemJobbHjem-bedrifter får gode tilbud på billigere kollektivtransport, tilgang på el-sykler og insentiv til å ta føttene fatt på hele eller deler av arbeidsveien. Dette er ordninger og verktøy du som leder(stjerne) kan bruke for å motivere dine ansatte til å bli med på det grønne løftet din bedrift trenger. 

Fordeler HjemJobbHjem-bedrifter får:  

  1. Bedre helse: Syklende eller gående ansatte får med seg frisk luft og fysisk aktivitet på kjøpet. 
  2. Redusert sykefravær: God helse betyr færre sykedager og et sterkere team. 
  3. Klimaregnskap: Med vår reisevaneundersøkelse kan du dokumentere bedriftens miljøfotspor og gjøre resultatet til en del av bedriftens merkevare. 
  4. Færre biler, mindre stress: Bidra til mindre trafikkork og en hyggeligere by for alle. 

Bedrifter som deltar i HjemJobbHjem får merkbare resultater. Det er ikke bare snakk om å være miljøvennlig – det handler om å synliggjøre at bedriften er fremoverlent og innovativ. Ved å innarbeide HjemJobbHjem-statistikken i din virksomhetsrapportering, signaliserer du viktigheten av det grønne skiftet.
 
Resultatene oppnådd gjennom HjemJobbHjem kan også brukes til å gjøre konkrete miljømessige besparelser og forbedringer i bedriften. Som leder(stjerne) i din bedrift, har du muligheten til å gjøre en reell forskjell og oppfylle bedriftens miljøforpliktelser!  

Grønn gevinst  - for alle!

Å delta i HjemJobbHjem gir din bedrift en "grønn konkurransekraft". Denne strategiske fordelen er uvurderlig når talentfulle folk ser etter arbeidsgivere som deler sine verdier.

 

Å være en del av HjemJobbHjem betyr også at du ligger i forkant, noe som er attraktivt for både nåværende og potensielle kunder og gir bedriften en styrket posisjon i et stadig mer miljøbevisst marked. 

 

Nå har du sjansen til å plassere bedriften din to skritt foran konkurrentene. Det handler om å være ledende, ikke bare følgende, når det kommer til miljøansvar.  

Er du klar til å bli en leder(stjerne) med dine hverdagshelter og sammen få en ny og grønnere hverdag?  
 

Ønsker du å vite mer om HjemJobbHjem?

Send oss en uforpliktende melding i vårt kontaktskjema.

Reise, nyte, smil!