Oppdatering av AtB Mobillett

Betaler du billettene dine med betalingskort i appen AtB Mobillett? Natt til fredag 22. april oppdaterer vi appen. Les om hva det betyr for deg.

Vi oppdaterer betalingsløsningen i appen AtB natt til fredag 22. april. I den forbindelse vil alle lagrede betalingskort bli slettet. Dersom du ønsker å fortsette å betale med betalingskort må du derfor legge inn kortet ditt på nytt neste gang du skal kjøpe en billett.

Bakgrunnen for oppdateringen er at vi går over til en ny betalingsløsning. Alt du trenger å gjøre er å legge til betalingskortet ditt på nytt.

Betal med Vipps

Du velger selv betalingsmåte i appen, og kan dermed endre om du ikke lenger ønsker å bruke betalingskort. Betal med Vipps, telefonregning eller AtB Mobillett konto i tillegg til betalingskort. Alt administreres enkelt i appen.

Test billettkjøp i appen AtB

I juni 2021 lanserte vi en ny app for reiseplanlegging som har fått navnet AtB. På sikt vil appen også erstatte AtB Mobillett for billettkjøp. Du vil med andre ord få alt du trenger for å planlegge og gjennomføre en reise i én og samme app. Du kan allerede nå kjøpe enkeltbilletter for buss og trikk. 

LES MER: Appen AtB