Kjøp billetter

I dag kan du kjøpe enkeltbillett, periodebillett og nattbillett til nattbuss og -trikk i AtB-appen. Du bestemmer selv oppstartstidspunkt på billetten.

Enkeltbillett

Enkeltbilletten er gyldig for påstigning i én time og 30 minutter for én sone. Billett for to soner er gyldig i to timer og 30 minutter. Billett for tre eller flere soner er gyldig i minst tre timer og 30 minutter. 

Kjøper du billett for sone A etter kl. 18 på hverdager eller hele lørdag, søndag og helligdager er den gyldig for påstigning i tre timer. 

Periodebillett

  • 24-timersbillett for én sone.
  • 7, 30, 60, 90 og 180-dagersbillett. 7-dagersbillett er ikke tilgjengelig for student. Med periodebillett i passasjerkategorien barn, honnør eller student kan du også reise med nattbuss og nattrikk.

Du kan velge om periodebilletten skal starte opp med en gang eller legge inn et senere oppstartstidspunkt.

Nattbillett

Nattbillett gjelder for én reise og gir ikke overgang eller omstigningsfradrag.

Med periodebillett i kategoriene barn, honnør eller student, har du nattbuss og -trikk inkludert. 24-timersbillett er ikke gyldig på nattbuss og -trikk.

Betaling

Betal med Vipps eller betalingskort. 

Flere billetter kommer

Etter hvert kan du kjøpe alle billetter i appen AtB. Inntil de er på plass kjøper du billetter for hurtigbåt, ferge og ungdomsbillett i AtB Mobillett.

LES MER: Kjøp billetter i appen AtB