Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Rennebu

Reis med buss og fleksibel transport i kombinasjon med tog.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Rennebu, kan du bruke reginolinjer i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 480 mellom Oppdal og Støren (Trondheim) på Berkåk og til Berkåk sentrum to ganger i uka tur/retur.
  • På linje 460 blir det en ekstra avgang kl. 12:15 fra Orkanger skysstasjon til Rennebu på hverdager.
  • Dagens avgang med linje 480 kl. 06:20 fra Berkåk til Støren stasjon er forlenget og vil starte fra Oppdal skysstasjon kl. 05:45.
  • Linje 480 har nye avgangstider. Fredag og søndag kjører den Oppdal - Trondheim. Øvrige dager er det omstigning til linje 340 på Støren stasjon for reise videre mot Trondheim.

Regionlinje

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 480 mellom Oppdal og Støren (Trondheim) på Berkåk.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport Berkåk sentrum to ganger i uka tur/retur.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.

Tog

Det er SJ Norge som er ansvarlig for togtilbudet. Se togtider hos SJ Nord

Tog
DovrebanenOslo S - Trondheim