nok
t:kort periodebillett

t:kort periode

t:kort periode passer for deg som reiser regelmessig på samme strekning med buss, trikk eller båt.

Kjøp periode

Periode kjøper du i Nettbutikken eller på AtB kundesenter. Gjør det til en vane å kjøpe ny periode før den eksisterende har gått ut. Slik sikrer du å hele tiden ha tilgjengelig billett.

Du har fleksibel start på perioden, noe som vil si at den ikke starter før første gang den benyttes på en billettmaskin. 

Reis så mye du vil

Periode gjelder for et ubegrenset antall reiser innenfor de sonene og antall dager du velger. Med fleksibel start bestemmer du selv når reiseperioden skal begynne og slutte. Det kan gjerne være midt i en måned.

Du kan velge periodelengder 7 dager (barn/ungdom/voksen/honnør) og mellom 30 og 150 dager (barn/ungdom/student/voksen/honnør). Med valgfri periodelengde mellom 30 og 150 dager velger du det antall dager som passer best for deg ut fra ditt reisebehov.

Perioden starter automatisk første gang du bruker kortet på en kortleser og må tas i bruk innen ett år fra du kjøper den.

Reis billig

Det lønner seg med lange perioder. Kjøper du en lengre periode betaler du mindre per dag enn hvis du kjøper kortere periode.

Lån bort t:kortet

Periodekortet ditt er upersonlig, og hvem som helst kan reise med kortet så lenge de oppfyller kravene til passasjerkategori.

NB! Billettmaskinen om bord starter periodebilletten om det ligger i kortet. Ønsker du å vente med å bruke periodebilletten leverer du kortet til sjåføren og ber om ønsket enkeltbillett.