Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Selbu

Reis med buss og fleksibel transport

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Selbu, kan du bruke regionlinjer og fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Linje 330 blir linje 430 (Trondheim) - Stjørdal - Selbu - (Tydal).
  • Linje 430 går i hovedsak mellom Selbu og Stjørdal, og det er lagt opp til omstigning til nye linje 311 på Stjørdal for videre reise mot Trondheim. Det vil fortsatt være noen avganger som går direkte til Trondheim uten omstigning.
  • Antall avganger på linje 535 mellom Selbu og Tydal blir som dagens tilbud, men med en justering i avgangstider.
  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 430 mellom Trondheim og Tydal. I tillegg kan du bestille transport til og fra Selbu sentrum to ganger i uka.

Regionlinjer

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 430 mellom Trondheim og Tydal.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport til Selbu sentrum to ganger i uka tur/retur.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.