nok
Reiseprodukter

Reiseprodukter

Velg det produktet som passer best for din bedrift

Autoreise

Autoreise er et produkt som legges inn i t:kortet. Den belaster reisekontoen for en forhåndsdefinert strekning og passasjerkategori hver gang t:kortet benyttes på en billettmaskin om bord. Autoreisen gjelder for én reisende per kort, og gir overgang i henhold til overgangsreglene. Autoreise gir 20% rabatt på buss og trikk for voksen, honnør og barn, 15% rabatt på båt for voksen og barn, og 5% rabatt på båt for honnør. 

Klippekort ferge

Klippekort ferge er et produkt som legges inn i t:kortet og inneholder 40 reiser på den utvalgte fergestrekning for en bestemt billengde. Dette gir 40% rabatt i Sør-Trøndelag, og 50% rabatt i Nord-Trøndelag. Du kan også kjøpe klippekort for person med 12 klipp. Dette gir 17% rabatt. Klippekort bestilles og legges inn i t:kortet hos billettør om bord, og belastes reisekonto. Et t:kort kan kun inneholde ett klippekort, men det kan fornyes.

Storbrukerkort

Storbrukerkort kan benyttes på utvalgte fergestrekninger i Nord-Trøndelag. Strekning og billengde legges inn av billettør om bord for hver tur, og belastes reisekonto. Samme t:kort kan derfor benyttes på flere fergestrekninger og billengder. Storbrukerkort gir 40 % rabatt på enkeltbillett.

Storbrukerkortet er tilgjengelig på følgende fergestrekninger:

  • Seierstad - Ølhammeren
  • Hofles - Lund/Geisnes
  • Eidshaug - Gjerdinga
  • Borgan - Ramstadlandet
  • Levanger - Hokstad

Enkeltbillett

Enkeltbillett kan benyttes i kombinasjon med de andre reiseproduktene ved at billett belastes reisekontoen av billettør. Enkeltbilletten er ikke forhåndsdefinert, og du kan betale for flere reisende samtidig.

Se billetter og priser her. For øvrige fergetakster, se www.fosennamsos.no.

 

Reiseplanlegger