Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Oppdal

Reis med buss og fleksibel transport i kombinasjon med tog.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise i, eller til og fra Oppdal, kan du bruke regionlinjer og tog i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 480 mellom Oppdal og Støren (Trondheim) på Oppdal stasjon, og til og fra avganger på Dovrebanen mellom Oslo og Trondheim på Oppdal stasjon. I tillegg kan du bestille transport til Oppdal sentrum to ganger i uka tur/retur.
  • Dagens avgang med linje 480 kl. 06:20 fra Berkåk til Støren stasjon er forlenget og vil starte fra Oppdal skysstasjon kl. 05:45.
  • Linje 480 har nye avgangstider. Fredag og søndag kjører den Oppdal - Trondheim. Øvrige dager er det omstigning til linje 340 på Støren stasjon for reise videre mot Trondheim.

Regionlinjer

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Du kan bestille fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 480 mellom Oppdal og Støren (Trondheim) på Oppdal stasjon, og til og fra avganger på Dovrebanen mellom Oslo og Trondheim på Oppdal stasjon.

I tillegg til å kunne bestille til og fra annet kollektivtilbud kan du bestille transport til Oppdal sentrum to ganger i uka tur/retur.

Det vil komme mer informasjon om fleksibel transport.

Les mer om fleksibel transport.

Tog

Det er SJ Norge som er ansvarlig for togtilbudet. Se togtider hos SJ Nord.

Tog
DovrebanenOslo S - Trondheim