AtB i Stjørdal og Meråker

Fra 1. juli er det AtB som har ansvaret for kollektivtrafikken i Stjørdal og Meråker kommune. Les mer om hva som blir nytt for deg som reiser i de to kommunene.

Grønne og blå busser

Fra 1. juli vil bussene i Stjørdal og Meråker se ut som alle andre AtB-busser i Trondheim og omegn. I Stjørdal blir bussene grønne, mens bussene som kjører skoleskyss og til Meråker, blir blå.

Nye rutenummer

Fra 1. juli vil alle rutene i Stjørdal og Meråker få nye rutenummer. Finn ditt rutenummer her:

Nye rutenummer
RuteDagens rutenummerNytt Rutenummer
Stjørdal - Husebymarka901601
Stjørdal st. - Geving/Tangen - Trondheim Lufthavn902602
Stjørdal st. - Hegra904770
Værnes - Meråker - Storlien30670

Husk: Sommerruter gjelder fra 25. juni til 12. august. Se rutetider fra 25. juni for Stjørdal og Meråker. Last ned appen AtB Reise for rutetider og sanntidsinformasjon. 

Billetter og priser

Billettprisene blir uendret. Finn billettinformasjon og priser her.

Forhåndskjøp billett med appen AtB Mobillett, reisekortet t:kort eller benytt bankkort der hvor det er mulig. Husk at det er billigst og mest effektivt å kjøpe billetten på forhånd!

Reisekortet t:kort fyller du på i AtB nettbutikk. 

Bestillingstransport

Bestillingstransporten i Stjørdal og Meråker kommune vil fortsette som tidligere. Bestillingsruter går til fastsatte tider med fastsatt start- og stoppested, men med avstikkere for å plukke opp reisende som har bestilt transport. Les mer om bestillingstransport i Stjørdal kommune.

Kundeservice - åpent 365 dager i året

AtB kundesenter består av rundt 20 serviceinnstilte medarbeidere. Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller ring 478 02 820 (ordinær takst) dersom du har spørsmål.

atb.no - alltid oppdatert

atb.no er informasjonskanalen for kollektivtrafikken i hele Trøndelag. Her finner du alltid oppdatert ruteinformasjon, nettbutikk for t:kort, reiseplanlegger, kontaktinformasjon og annen nyttig informasjon.