Nytt tilbud for kjøp og leasing av elsykkel

Du som er ansatt i en HjemJobbHjem-bedrift har muligheten til å benytte deg av gode rabatter på kjøp og leasing av elsykkel. HjemJobbHjem ønsker at enda flere oppdager hvor gøy det er å elsykle, og hvor raskt man kommer seg rundt!

Slik fungerer det

HjemJobbHjem har inngått avtale med fire forhandlere av elsykkel, og disse vil ta kontakt med din arbeidsgiver for å presentere sine HjemJobbHjem-tilbud. Arbeidsplassen din gjør en avtale med to eller flere av forhandlerne og de ansatte kan deretter bestille seg elsykkel direkte fra disse. Fritt valg fra hele butikken, både for leasing og kjøp. Arbeidsgiver stiller med lønnstrekkavtale for leasing, ved kjøp betaler den ansatte i butikken som vanlig, til rabattert HjemJobbHjem-pris.

Ansatte i bedrifter som blir med i HjemJobbHjem etter 15. november 2021 kan velge fritt mellom de fire forhandlerne:

På forhandlernes hjemmesider finner du deres utvalg av elsykler og tilbehør til veiledende priser. Her kan du vurdere både leasing og kjøp i fred og ro. Du har tilgang på hele sortimentet, både for kjøp og leasing. Begge deler gir deg gode serviceavtaler og du kan bestille inntil to elsykler.

Kjøpe elsykkel

Dersom du ønsker å kjøpe en elsykkel gjør du dette direkte hos forhandlerne din arbeidsgiver har gjort en avtale med. Enten ved å bestille via deres nettside, eller ved å gå innom butikken for en prat og god hjelp. Rabatten får du oppgitt av din arbeidsgiver eller butikken. Vi anbefaler deg å dra å prøve flere sykler før du bestemmer deg. 

Lease elsykkel

Dersom du ønsker å lease en elsykkel gjør du også dette via nettsiden til forhandlerne. Noen har oppgitt månedsbeløpet under hver sykkel. Det er også lurt å ta med nødvendig tilbehør som lås, barnesete, sidevesker, hjelm osv. Leasingperioden er 3 år, etter det kan du kan enten kjøpe ut sykkelen svært rimelig eller levere den tilbake.

Arbeidsgiveren din har en avtale med leasingsselskapet Grenke, og tar den økonomiske risikoen for deg. Du betaler gjennom trekk i lønn. Det er enkelt! 

Vi håper dette tilbudet gir deg lyst til å sykle mer.

 

Brattørkaia sykkel finner du i Brattørkaia 15, ved Rockheim.

Scushi finner du både ved Valentinlystsenteret og på Byåsen. (Foto: Joakim Halvorsen)

Ståle Langolf forhandler Buddy gjennom sin butikk Litt av Hvert på Risvollan.

Trondheim Elsykkel finner du i Kongensgate 68, ved Hospitalsløkka.

Administrering av leasingavtalen i HjemJobbHjem-bedriften

For å gjøre opplevelsen for både bedrift og den ansatte best mulig, bør den som administrerer leasingavtalen i HjemJobbHjem-bedriften ha signaturrett (prokura) på leasingavtalen med Grenke. I praksis fungerer leasingavtalen slik: 

  1. HjemJobbHjem-bedriften søker om en rammeavtale hos Grenke for leasing av elsykler.
  2. HjemJobbHjem-bedriften kredittvurderes av Grenke, og rammeavtalen signeres av noen med signaturrett i HjemJobbHjem-bedriften. 
  3. Bedriften gir signaturfullmakt til den som skal administrere avtalen i HjemJobbHjem-bedriften (dersom dette ikke er gjort allerede i steg 1 eller 2).
  4. Ansatte handler elsykkel og ber leverandøren rette faktura til Grenke Bank AG Branch Norway, org 915 448 526, med ansattes navn og bedriftens navn som referanse. 
  5. Grenke sender mottaksbekreftelse for signatur til den som administrerer avtalen i HjemJobbHjem-bedriften.