Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Frøya

Reis med buss, båt og fleksibel transport.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme enkelte justeringer i tilbudet frem mot oppstarten 7. august. Dette vil oppdateres fortløpende her.

Slik reiser du

Når du skal reise, i eller til og fra Frøya, kan du bruke regionlinjer og hurtigbåt i kombinasjon med fleksibel transport. I tillegg kan du reise med skolelinjer som også fungerer som lokallinjer.

Dette blir nytt fra 7. august

  • Fleksibel transport til og fra utvalgte avganger på linje 422 mellom Sunde og Dyrøy, og til og fra avganger på linje 420 mellom Trondheim og Frøya på Sistranda, samt til Sistranda sentrum to ganger i uka tur/retur.
  • Linje 320 blir linje 420 Trondheim - Orkanger - Hitra - Frøya. 
  • Linje 420 blir linje 422 (Sunde -) Fillan - Sistranda (- Dyrøy). 
  • Linje 422 får en ekstra tur/retur avgang på hverdager sammenlignet med dagens linje 420. Flere avganger kjører ikke lenger kun på skoledager, men også ved skolefri.
  • Linje 524 utgår og skoleavgangene er flyttet til linje 5211. Avganger som har kjørt ved skolefri på linje 524 vil erstattes med nytt tilbud med fleksibel transport.

Regionlinjer

Skole- og lokallinjer

Skolelinjene kan brukes av alle. De er spesielt tilpasset elevenes skoledager og går ikke ved skolefri, men så lenge du har gyldig billett er du velkommen om bord.

Fleksibel transport

Tilbudet med fleksibel transport er tilgjengelig for alle. Du kan bestille en tur fra A til B basert på ditt reisebehov, innenfor bestemte soner og åpningstider. Det finnes tre typer fleksibel transport: fleksibel tilbringer, fleksibel service og fleksibel by. 

Fleksibel tilbringer tar deg til og fra annen rutegående trafikk som tog, buss eller båt. Tilbudet er tilknyttet konkrete avganger og ankomster for annet kollektivtilbud.

Fleksibel service tar deg til og fra butikken, frisøren eller lignende på formiddagen, eller til og fra kultur og fritidstilbud på ettermiddag. Tilbudet kjører på faste dager og tider på bestilling.

Les mer om fleksibel transport.

Fleksibel tilbringer

Bestill transport til og fra linje 420 Sistranda - Fillan - Trondheim eller linje 422 (Sunde -) Hitra - Sistranda - Dyrøy.

Se foreløpig sonekart for fleksibel tilbringer (JPG, 33KB).

Linje 420 Sistranda - Fillan - Trondheim

Bestill reise fra sone A til linje 420. Tabellen viser avgangstid for linje 420 fra Sistranda holdeplass.

Tilbringertransport
Lørdag07:40

Linje 420 Trondheim - Fillan - Sistranda

Bestill reise fra linje 420 sone A. Tabellen viser ankomsttid for linje 420 på Sistranda holdeplass.

Tilbringertransport
Lørdag17:43

Linje 422 (Sunde -) Hitra - Sistranda - Dyrøy

Bestill reise fra sone A til Sistranda for å reise med linje 422, eller fra Sistranda til sone A etter reise med linje 422. Tabellen viser ankomst- og avgangstid for linje 422 på Sistranda holdeplass. 

Tilbringertransport
Mandag til fredag19:17
Søndag19:07

Linje 422 Dyrøy - Sistranda - Hitra (- Sunde)

Bestill reise fra sone A til Sistranda for å reise med linje 422, eller fra Sistranda til sone A etter reise med linje 422. Tabellen viser ankomst- og avgangstid for linje 422 på Sistranda holdeplass. 

Tilbringertransport
Mandag til fredag08:4016:55
Søndag16:50

Fleksibel service

Se foreløpig sonekart for fleksibel service (JPG, 34KB).

Bestill transport mellom sonene og Sistranda sentrum.

Servicetransport
Sone og ukedagAnkomstRetur
Sone A onsdag og fredag10:0013:00
Sone B tirsdag og torsdag10:0013:00

Båt