Tegnekonkurranse for fremtidens kollektivbrukere

AtB inviterer alle fjerdeklassinger i Trondheim, Malvik, Klæbu og Melhus til å delta på tegnekonkurranse. Hvordan reiser vi kollektivt i 2030?

Fra lørdag 3. august ruller 300 nye busser rundt på veiene i Trondheimsområdet. Blant disse finner man moderne metrobusser, klimavennlig elbusser og mange andre busstyper.  Men hvordan reiser vi sammen om noen tiår? I 2030 er det 40 000 flere innbyggere i Trondheimsområdet. Vi har utfordret alle fjerdeklassinger i Trondheim, Malvik, Klæbu og Melhus til å tegne hvordan de tror bussene kan se ut da.

  • Les om bussene som settes i trafikk 3. august i år.

Fredag 26. april kårer en jury tre vinnere som vil få tegningene sine vist frem om bord i mange busser. Klassene til vinnerne vil også få kinobilletter til en valgfri film og bussbilletter, slik at de enkelt kan reise til og fra kinobesøket. Juryen vil bestå av blant andre trondheimskunstener Ståle Gerhardsen og kommunikasjonsdirektør Grethe Opsal i AtB.

AtB har sendt ut informasjon om tegnekonkurransen til alle skoler. Ønsker du og din skole å vite mer om tegnekonkurransen, kan du sende en mail til kampanje@atb.no.

Vi gleder oss til å se hvordan unge, kreative kunstnere ser for seg fremtidens kollektivtrafikk!