Viktig melding

Se hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Bestillingstransport 07417

Enkelte buss- og båtruter kjøres kun på bestilling.

Bestillingstransport 07417 er et fleksibelt kollektivtilbud med dør-til-dør transport i nordlige Trøndelag.

Bestillingstransporten deles inn i to kategorier:

 • Servicetransport: Bestillingsruter som går fastsatte tider innenfor definert sone, men med avstikkere for å plukke opp reisende som har bestilt transport.
 • Tilbringertransport: En tjeneste hvor kunden kan bli transportert til andre kollektivruter til og fra hjemmet, bussholdeplass, togstasjon eller kai. For å ha rett til tilbringertransport må den reisendes henteadresse være minimum 2 kilometer fra stoppested til eksisterende kollektivtilbud og omvendt ved returreiser.

Transporten forhåndsbestilles innen en gitt bestillingsfrist og turen kjøres kun om noen har bestilt. Bestillingstransporten kan foregå med taxi, maxi-taxi eller buss. 

 • Du kan bestille på følgende måter

  • Ring telefon 07417 eller 757 71 861.
  • Chat - bruk den grønne chat-boblen som dukker opp når du er inne på denne siden (du kan ikke bestille via AtBs chatbot). Merk at bestillingen ikke er gjennomført før du har mottatt bekreftelse. Ikke lukk chaten før bekreftelse er mottatt.
  • SMS: Send kodeord 07417 til telefonnummer 2401. Bestilling på SMS mottas kun innenfor åpningstidene. Merk at bestillingen ikke er gjennomført før du har mottatt bekreftelse. 

  Opplysninger som må være med ved bestilling

  • Ditt navn og telefonnummer.
  • Antall reisende.
  • Avreisetid- og sted, samt hvor du skal reise til.
  • Andre relevante opplysninger som ekstra bagasje, barnevogn, behov for barnesete eller lignende.
 • Reisende som benytter tilbudet skal betale egenandel. Følgende billetter og betalingsmidler kan benyttes til dekning av egenandel: 

  Kontant

  Pris voksen: 40,- 

  Pris barn/honnør: 20,- 

  Reisende betaler grunnpris ved påstigning tilsvarende grunnpris for buss i Trøndelag. Hvis drosje benyttes som transportmiddel skal betalingen registreres i taksameter, og en kvittering skal utstedes. Kvitteringen skal benyttes som overgangsbevis ved videreise med andre kollektivreiser (unntatt tog). Det kreves ikke inn kontantpåslag for disse tjenestene. 

  AtB Mobillett 

  Billetter kjøpt i appen AtB Mobillett kan benyttes som betalingsmiddel for egenandel. Både enkeltbilletter og periodeprodukter er gyldige billetter. AtB Mobillett vises frem ved påstigning ved eventuell viderereise. 

  t:kort

  t:kort periode innlagt i kundens reisekort er gyldig som betaling for egenandel. Det forutsettes at gyldig kvittering fremvises sammen med t:kortet. Reisekortet må leses av ved eventuell videre reise. 

Tilbudet i din kommune