Viktig melding

Finn ut hvordan koronasituasjonen påvirker kollektivtrafikken. 

Gå til artikkel

Velkommen til nye atb.no

Atb.no har fornyet seg. Finn ut hvordan du kommer deg fra A til B i hele fylket på den nye informasjonsportalen for kollektivtrafikken i Trøndelag.  

AtB overtar ansvaret for all kollektivtrafikk i Trøndelag 1. januar 2018. På atb.no vil du kunne planlegge reisen, lese om billettene som passer best for deg, fylle på reisekortet og sjekke priser uansett hvor i fylket du bor.

Frem til fylkessammenslåingen vil det henvises til Sør- og Nord-Trøndelag på enkelte sider, før all informasjon og all funksjonalitet samles ett sted. Allerede i dag kan du likevel være trygg på at du veiledes til oppdatert informasjon når du besøker nettsiden vår.

Opplev fylket med reiseplanleggeren

Reiseplanleggeren er et godt verktøy å bruke når du skal reise fra A til B. Frem mot 2018 vil by-, region- og lokalruter i hele det nye Trøndelag fylke legges inn i denne, slik at du enkelt kan finne den reisen som passer best for deg.

Gi oss din tilbakemelding!

Nye atb.no er bygd opp på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kundene våre. Det skal være enkelt for alle å finne frem på nettsiden og det skal være lett å forstå informasjonen.

For at vi skal gi deg som kunde den beste informasjonsportalen for kollektivtrafikken i Trøndelag, er vi fortsatt avhengige av tilbakemeldinger. Gi oss beskjed om du savner eller er misfornøyd med noe. Det gir oss mulighet til å gjøre endringer for at nettsiden skal bli bedre.

Jobben med å gjøre atb.no er ikke ferdig, og nå er det nettbutikken for t:kort som står for tur. Denne vil oppdateres første kvartal 2018.