AtB i Stjørdal og Meråker

Fra 1. juli fikk AtB ansvaret for kollektivtrafikken i Stjørdal og Meråker kommune. Les mer om hva som er nytt for deg som reiser i de to kommunene.

Grønne og blå busser

Fra 1. juli fikk bussene i Stjørdal og Meråker lik design ut som alle andre AtB-busser i Trondheim og omegn. I Stjørdal blir bussene grønne, mens bussene som kjører skoleskyss og til Meråker, blir blå.

Nye rutenummer

Fra 1. juli fikk alle rutene i Stjørdal og Meråker nye rutenummer. Finn ditt rutenummer her:

Nye rutenummer
RuteDagens rutenummerNytt Rutenummer
Stjørdal - Husebymarka901601
Stjørdal st. - Geving/Tangen - Trondheim Lufthavn902602
Stjørdal st. - Hegra904770
Værnes - Meråker - Storlien30670

Husk: Last ned appen AtB Reise for rutetider og sanntidsinformasjon. 

Billetter og priser

Billettprisene blir uendret. Finn billettinformasjon og priser her.

Forhåndskjøp billett med appen AtB Mobillett, reisekortet t:kort eller benytt bankkort der hvor det er mulig. Husk at det er billigst og mest effektivt å kjøpe billetten på forhånd!

Reisekortet t:kort fyller du på i AtB nettbutikk. 

Bestillingstransport

Bestillingstransporten i Stjørdal og Meråker kommune vil fortsette som tidligere. Bestillingsruter går til fastsatte tider med fastsatt start- og stoppested, men med avstikkere for å plukke opp reisende som har bestilt transport. Les mer om bestillingstransport i Stjørdal kommune.

Kundeservice - åpent 365 dager i året

AtB kundesenter består av rundt 20 serviceinnstilte medarbeidere. Ta gjerne kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller ring 478 02 820 (ordinær takst) dersom du har spørsmål.

atb.no - alltid oppdatert

atb.no er informasjonskanalen for kollektivtrafikken i hele Trøndelag. Her finner du alltid oppdatert ruteinformasjon, nettbutikk for t:kort, reiseplanlegger, kontaktinformasjon og annen nyttig informasjon.