AtB til Hornemansgården

I april og juni besøker vi Hornemansgården i Trondheim for å snakke om endringene som skal skje i kollektivtrafikken. Kom innom og still oss spørsmål eller slå av en prat!

Lørdag 3. august endres kollektivsystemet i Trondheimsområdet, med nye linjer, busser og systemer. Mange av innbyggerne får med dette en ny reisehverdag. 

Skal være synlige 

Vi i AtB ønsker at alle passasjerene våre skal føle seg trygge på hvordan de fra august kan reise trygt og enkelt med nytt kollektivsystem. Frem mot oppstart vil vi derfor være mye ute blant folk for å informere og svare på spørsmål. Vi vil blant annet besøke forskjellige bydeler, bedrifter, organisasjoner og andre lag av befolkningen.

I god dialog med organisasjoner for pensjonister og seniorer, har vi fått betydelig kjennskap til hvilke spørsmål og bekymringer som opptar mange medlemmer. 

POPULÆRT TREFFPUNKT: Hornemansgården er et mye brukt samlingssted for blant andre byens eldre. AtB ser frem til å ta turen til våren og sommeren. FOTO: Hornemansgården. 

Kom og få svar!

Når vi tar turen til Hornemansgården, ønsker vi å snakke med de fremmøtte om hva som blir nytt og hjelpe alle som ønsker det med å søke opp nye reiseruter. 

AtB vil være i Hornemansgården: 

  • Tirsdag 30. april kl. 11.00 - 15.00
  • Tirsdag 25. juni kl. 11.00 - 15.00

Arrangementene annonseres i media og AtBs egne kanaler når de nærmer seg. 

Vi ønsker alle seniorer, med eller uten tilknytning til Hornemansgården, hjertelig velkommen!